BÄNKSKIVOR I ASKERSUND

Med leveranser över hela Sverige

Askersunds Stenhuggeri AB erbjuder ett gediget sortiment av bänkskivor att välja ifrån. Vi skräddarsyr måttanpassade bänkskivor och integrerar materialet på ett harmoniskt sätt för bästa hållbara slutresultat. Allt efter dina önskemål och behov. 

Vi ser till helheten precis som du och kontinuiteten i ditt kök får flöda med det material du har valt. Utifrån bänkskivan täcker vi även din köksö, golvet och stänkskyddet samt sidorna av bänkskivan. Materialet kan helt enkelt omfamna hela köket.

Med dess enastående egenskaper är det det perfekta valet för att skapa en funktionell arbetsplats för matlagning oh bakning som är enkel att hålla ren. Dessutom är materialet ytterst vackert. En helt enkelt unik plats som skapas för familj och vänner samt kommande generationer.

Kombinera det breda utbudet av färger och texturer och öppna upp möjligheterna för användningsutrymmet och skapa en fantastisk miljö där du kan släppa loss din kreativitet.

Köksbänkskivor

Vi jobbar med bland andra Silestone. Dessa köksbänkskivor bidrar med exklusiva egenskaper för det utrymmet där vi tillbringar mycket av vår tid. Det är ett naturligt val av bänkskiva som finns i tusentals hem världen över.

Inspiration:

Material - Marmor

Bianco Carrara

Material - Granit

Verde Maritaca

Verde Marina

Rosso Balmoral

Rosa Beta

Paradiso Bash

Nero Assoluto

Nero Africa

Multicolor Rosso